Szórakozás

Ilyen temetést szeretnének Komár Lászlónak

„Ilyen embernek, mint amilyen Laci volt, nem szabadna szomorú temetést rendezni, bár tisztában vagyok vele, hogy egy ilyen esemény mindig megrendítő” – jelentette ki Komár Lászlóra emlékezve Dévényi Tibor. A legendás énekes szerdán felesége karjai között halt meg.

A tegnap elhunyt Komár Lászlóról több ezren emlékeztek meg a világhálón, de voltak olyanok is, akik személyesen mesélték el élményeiket a Hír24-nek. Dévényi Tibort is nagyon megrázta a híresség halála, hiszen jól ismerték egymást.

„Még előttünk is titkolta a betegségének a részleteit, azt persze tudtuk, hogy nagy a baj. A fellépéseket sosem mondta le, csupán akkor, amikor nagyon rosszul volt a kezelések után. Mindig vidámnak mutatkozott, a közönség soha, semmit nem vett észre abból, hogy beteg. A magyar retró ismét szegényebb lett egy csillaggal” – mondta Tibi bácsi, aki azt is elmesélte, hogy 20 éves lehetett, amikor megismerte Komár Lászlót, aki akkor éppen Zalatnay Cinivel járt.

„Ne szemezz a csajommal! Ez volt az első mondata felém, ugyanis nem tudta, hogy én vagyok a műsorvezető. Aztán elmagyaráztam neki, hogy mi a helyzet és összebarátkoztunk. Rengeteget nevettünk együtt, sok turnén léptünk fel. Felfoghatatlan, hogy nincs többé” – emlékezett Dévényi Tibor, aki természetesen maga is ott lesz Komár László búcsúztatásán, amelynek helye és ideje egyelőre még nem ismert, csak pletykák vannak róla.

Egyesek már is arról suttognak, hogy esetleg zártkörű temetést rendeznek, de vélhetően ezt nem lehet megvalósítani, hiszen az elhunyt legendának millió rajongója volt nem csak Magyarországon, de a határon túl is.

Dévényi Tibor egy igencsak megható történetet is felidézet Komár Lászlóról. A híresség annak idején bevállalta, hogy a Három kívánságban elénekeli az Édes kisfiam című számot egy börtönben lévő férfi kérésére, aki így szeretett volna üzenni gyermekének, akit régóta nem láthatott. Tibi bácsi szerint ez a pillanat örökre kitörölhetetlen marad az életéből, ugyanis mindenki sírt a meghatottságtól.

A Blikk azt írja, az énekes hónapok óta a nyirokmirigyrák végső stádiumában volt. Gyógyulása érdekében mindent megtett, és sosem hagyta el magát. Volt olyan, hogy egyenesen a kemoterápiáról rohant a koncertre.

Próbálkozott alternatív gyógymódokkal is, például agykontrollal és egy táltost is felkeresett, ám párja szerint igazából csak egy dolog tudott javítani az állapotán: a kislánya. Az utolsó estén még beszélt az énekes a kis Karolinával, sőt, Ausztráliában élő fiával is.

Komár László a felesége karjai között halt meg szerdán. Nem szenvedett, csak lehunyta a szemét. 67 évet élt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik