Szórakozás

Ocsmány módon szapulta rajongóját VV Fecó?

Szinte az egész internetet bejárta az a levelezés, amely VV Fecó és az egyik rajongója között zajlott. A szóváltás néhol nyomdafestéket nem tűrő.

Egyre több rajongónál kezdi a biztosítékot kiverni VV Fecó viselkedése, aki az utóbbi időben igencsak odamondogat a rosszmájú levélíróknak és kommentelőknek. A villa egykori dumagépének ugyanis kezd elege lenni abból, hogy bármit ír rajongóinak, mindig akadnak olyanok, akik rosszallásukat fejezik ki bejegyzését látván.

Legutóbb egy VV Attiláról feltöltött, montírozott meztelen fénykép miatt akadtak ki Fecó követői. Egyesek irigynek titulálták Fecót, míg mások csak szimpla rosszindulatot feltételeztek a kétgyermekes apukában. Talán erre reagálva, talán csak véletlen egybeesése, de tény, hogy nem sokkal a kép feltöltése után VV Attila is egy Fecóval kapcsolatos dolgot osztott meg közösségi oldalán.

A VV5 nyertes egy levelezésrészletet töltött fel, amely Fecó és egy rajongó között zajlott. A levélváltásnak több nyomdafestéket nem tűrő része is van. Azonban nem ez az egyetlen olyan szóváltás, amely a napokban történt. A villa egykori lakója szinte nap mint nap keményen odamondogat azoknak a rajongóknak, akik őt vagy a családját bírálják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik