Szórakozás

Kiszel Tündét kiborította az abortusz

kiszel tünde (kiszel tünde, )
kiszel tünde (kiszel tünde, )

Kiszel Tündét felháborítja, hogy VV Fecóék elvetették babájukat. A naptárdíva azt mondja, a pénztelenség nem indok arra, hogy valaki eldobja magától a gyermekét.

Az ismert tévés nagyon is tudja, milyen az, ha valaki elveszíti gyermekét. Kiszel Tündét nagyon megviselte az, ami évekkel ezelőtt vele történt, ugyanis még Donatella születése előtt elveszítette kisbabáját. Az ismert tévés szerint egy ilyen helyzetben sem szabad feladni a reményt , hogy az embernek még lehet gyermeke. Állítja, őt például ez segítette át a nehézségeken. Azt azonban el sem tudja képzelni, hogy szándékosan szabaduljon meg egy babától, akit ő Isten ajándékának tart. Tünde szerint az anyaságnál nincs csodálatosabb élmény a világon.

Tünde szerint Fecóék megbocsáthatatlan dolgot tettek. Állítja, ő is szívesen segített volna a párnak, akár anyagilag is támogatta volna őket, csak, hogy Angéla ne menjen el az abortuszra.

„Úgy tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki felajánlotta a segítségét Fecóéknak. Azt hallottam, hogy egy politikus is támogatni akarta őket. Véleményem szerint a szegénység nem indok arra, hogy valaki eldobja a gyermekét. ” – mondja Tünde, aki mélységesen elítéli az abortuszt, legalábbis az ehhez hasonló helyzetekben.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, az egykori villalakó és felesége nem terveztek harmadik gyermeket. Amikor megtudták, hogy az asszony terhes, eleinte nagyon örültek, de aztán rossz anyagi helyzetükre hivatkozva az abortusz mellett döntöttek. A műtét néhány napja megtörtént. A hírek szerint Angéla jól van, de pszichológus segítségére szorul, hogy feldolgozza a történteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik