Szórakozás

Megsértették és megalázták esküvőjén VV Esztert?

vv-eszter (vv eszter, )
vv-eszter (vv eszter, )

Hatalmasat csalódott egykori villatársaiban VV Fecó, amiért azok nem mentek el VV Eszter hétvégén tartott esküvőjére.

Nagy találgatás övezte VV Eszter esküvőjének időpontját és helyszínét. A VV ügyvédnője – ahogy arról a Hír24 elsőként számolt be – szombaton mondta ki a boldogító igent. Dr. Eszter alig fél év ismeretség után ment hozzá kedveséhez, akivel nem szerették volna nagydobra verni a menyegző részleteit.

Ám az egykori villatárs, VV Fecó elhintett néhány dolgot Eszter nagy napjáról. A dumagép elárulta, ő is zenél majd a lagzin, ahova tudomása szerint egyetlen villatárs sem szeretne elmenni. Bár többen kételkedtek benne, Fecónak végül igaza lett.

Rajta kívül senki sem volt jelen a luxusbörtön egykori foglyai közül az esküvőn. Ez valószínűleg az újdonsült arát is rosszul érintette, ahogy Fecó is magából kikelve reagált a történtekre. A villa dumagépe elmondta, rettentően csalódott, hogy egykori villatársai így viselkedtek Eszterrel szemben.

Fotó: Facebook

Szerinte ugyanis legalább annyival megtisztelhették volna az ügyvédnőt, hogy megjelennek élete egyik legfontosabb napján. A kétgyermekes családapa szerint a többiek csak azért nem mentek el a kézfogóra, mert irigykednek dr. Dadi Eszterre és a hirtelen jött boldogságára.

Fecó azt sem rejtette véka alá, hogy leginkább Seherezádéban csalódott. A szőkeség a villában a legjobb barátnője volt Eszternek, ám viszonyuk később megromlott. A manapság DJ-ként próbálkozó lány a villában készült felvételek visszanézésekor úgy érezte, Eszter nem mindig volt őszinte hozzá.

Bár később úgy tűnt, a lányoknak sikerül tisztázniuk a nézeteltérést, könnyen elképzelhető, hogy mégsem így történt, hiszen VV Fecón kívül senki sem jelent meg VV Eszter szombaton tartott esküvőjén. Seherezádé viszont úgy érzi, nyomós oka volt a távolmaradásra. Hiszen ő éppen Romániában  tett eleget egy fellépésnek, így semmi esetre sem tudott volna jelen lenni VV Eszter nagy napján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik