Szórakozás

Halott nagypapáját látta Németh Kristóf kisfia

Döbbenetes titkot árult el Németh Kristóf. A Barátok közt színészének kisfia, bár csak három hónapos volt, mikor nagypapája meghalt, mégis élénken emlékszik nagyszülőjére.

Nagy vágya vált valóra Németh Kristófnak akkor, amikor megtudta, hogy édesapa lesz. A Barátok közt színésze már hosszú ideje vágyott erre a szerepre, így amikor a terhesség első jeleit tapasztalta feleségénél, nagyon boldog volt.

„A közelben van egy éjjel-nappali közért, ahol étkezni is lehet, hiszen van reggeli, ebéd. Ahogy beléptünk a volt feleségemmel, ő egyből rosszul lett és rájött a hányinger. Szinte könyörgött, hogy menjünk innen. Azonnal tudtam, hogy babát vár” – emlékezett vissza a Fókusz kamerái előtt Németh Kristóf, akinek kisfia egy igazi csodagyerek.

Lóci ugyanis különleges képességgel rendelkezik. „Három hónapig ismerhették egymást édesapámmal. Ennek ellenére a mai napig élénken élnek Lóciban ezek a találkozások. Ez egészen döbbenetes, hogy milyen sokat mesél a nagypapájáról” – árulta el a színész, aki szerint fia már találkozott is az elhunyt nagypapával.

„Azt is elmesélte a fiam, hogy amikor én nem voltam itthon, csak édesanyámmal voltak ők ketten, akkor apukám jött köszönni, mint szellem. Csak ő látta, köszönt, és aztán elment” – mesélte a Barátok közt Gézája, aki az apaság minden percét élvezi.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik