Szórakozás

Nézze meg hazánk legsármosabb sztárapukáit!

Szívdöglesztő apuci, cuki kisgyerek, az eredmény: teljes siker a nők körében.

Benedek Tibor

Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, háromszoros apuka is egyben. 1999-ben született meg elsőszülött lánya Genevre, első feleségétől, akitől azóta már elvált. 2007-ben kisfiának, Mórnak Epres Panni adott életet, majd 2009-ben világra jött kislányuk, Barka is. 2010 nyarán a sportoló és a modell – egy titkos esküvő keretében – kötötte össze hivatalosan az életét.

Hujber Ferenc

2008-ban született meg a tehetséges fiatal színész kisfia, Noel. A szívtipró hírében álló sármőr 2004-ben megállapodott, feleségül vette ugyanis Tölgyesi-Khell Cynthiát, az UFO együttes egykori tagját. Nem élnek a reflektorok fényében, gyermeküket is próbálják a nyilvánosság teljes kizárásával nevelni.

Németh Kristóf

Lőrinc, akit leginkább Lóciként emleget édesapja, 2007-ben látta meg a napvilágot – szülei legnagyobb örömére. A Barátok közt sztárja és párja 2007-ben házasodott össze. Az ifjú feleség 2010-ben elhagyta a színészt, már a válást is kimondták, de a szülők törekednek rá, hogy gyermekük minél kevesebbet érzékeljen a különköltözésből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik