Szórakozás

Már biztosan börtönbe megy Alekosz – Kipakol

alekosz (alekosz, )
alekosz (alekosz, )

Alekosz megkapta a határozatot, miszerint 40 ezer forintos bírságot szabtak ki rá. A VV-győztes azt mondja, döntése végleges: inkább börtönbe vonul, de nem fizet.

Azt, hogy pontosan mikor kell bevonulnia a görögnek és hol tölti majd le a büntetését, nem lehet tudni. Azt mondja, felháborítónak tartja, amit vele művelnek. A bírságot azért szabták ki rá, mert az egyenruhások szerint engedetlen volt, amikor igazoltatni akarták, ráadásul tegezte a rendőröket. Alekosz azt mondja, hiába kérte ügyvédje jelenlétében, vizsgálják felül az ügyet, azt szerinte nem tették meg, csak kiszabták rá a büntetést. A hírességet egyébként az utóbbi időben számtalanszor megbírságolták Érden, ráadásul néhány napja újra lekapcsolták.

Alekosz azt mesélte, hogy éjjel az egyik érdi bevásárlóközpont parkolójában állt meg, ahol rajta kívül senki nem volt. Ekkor a rendőrök elkapták és közölték vele, fizessen tízezer forintot, mert rokkant helyen várakozott. Alekosz nem vitatta a dolgot és kifizette a pénzt. Ennek ellenére azt gondolja, jobb lenne, ha az egyenruhások inkább az igazi bűnözőkkel foglalkoznának, nem pedig vele, akire láthatóan rászálltak.

„Az érdi rendőrök sportot űznek abból, hogy engem megbírságoljanak. Nagyon sajnálom, hogy az ismertségemet arra kell használnom, hogy felhívjam a figyelmet a tehetetlenségükre. Kezdem úgy érezni, hogy már belőlem élnek” – panaszolta a Hír24-nek Alekosz, aki nem adja fel, hogy bebizonyítsa az igazát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik