Szórakozás

Pszichológus kezeli Alekoszt – Mindent bevall

Alekosz (alekosz, )
Alekosz (alekosz, )

Alekosz újabb nagy vallomással állt elő. A Hír24-nek élete legnehezebb időszakáról beszélt és azt sem titkolta, hogy évek óta pszichológushoz jár.

Az egykori VV-nyertes nem titkolja azt sem, mondták már rá, hogy bolond, de ő ezzel nem törődik, mert olyan emberek sütötték rá ezt a bélyeget, akik valójában nem ismerik. A görög hős egyébként tisztában van azzal, hogy eltér az átlagtól, ez többek között abból is kiderül, hogy – amint fogalmaz – „a pszichológust is másra használja, mint a többiek”. Egyebek mellett azért keresi fel havi 1-2 alkalommal a szakembert, hogy „különös” témákat boncolgassanak, amelyekről mással nem tud beszélni. Alekosz azt is kijelentette, a pszichéjére ható gyógyszereket soha nem szedett, ilyesmire nem is volt szüksége.

A valóságshow-hős azt is elmesélte, mikor került mélypontra az élete. Még 2000-ben ismerkedett  meg egy lánnyal, akivel két éven keresztül nagy boldogságban éltek. Aztán éppen Valentin-napon a hölgy bejelentette, megcsalta Alekoszt és szakít vele. A fiú ettől teljesen kiborult, padlóra került, depressziós lett.

„Engem minden szakítás megvisel, de ez különösen kiborított. Nem tudtam semmire koncentrálni, nem ettem, rettenetesen lefogytam. Nem tudtam elengedni azt a lányt, megpróbáltam visszaszerezni. Szerintem a végén túlzásba is vittem ezt a dolgot. Már a szüleit is magamra haragítottam. Persze nem jött vissza hozzám. Hosszú ideig szenvedtem, mire sikerült túltennem magam ezen a szakításon” – vallotta be Alekosz, aki azt is beismeri, későbbi nagy szerelme, Tünde sokat segített neki lelki problémái rendezésében.

Ettől függetlenül havi rendszerességgel még mindig meglátogatja Alekosz a pszichológusát, akivel talán egy életre szóló kapcsolatot kötött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik