Szórakozás

Alekosz kitálal az RTL-ről – Botrány lesz?

Alekosz (alekosz, )
Alekosz (alekosz, )

A VV-nyertes úgy döntött, nem hallgat tovább és elmondja mindazt, ami a szívét nyomja. Eddig titkolta, hogyan fagyasztotta be VV-s nyereményét a csatorna, de most kipakolt.

Mint ahogyan arról már többször beszámoltunk, Alekoszt beperelte az RTL Klub, miután a görög megszegte a csatornával kötött szerződését, átment a konkurencia valóságshowjába. Azt, hogy a per jelenleg milyen fázisban tart, a felek titkolják, de Alekosz elmondott néhány olyan dolgot az üggyel kapcsolatban, amelyet eddig senkinek nem árult el. Tette mindezt azért, mert pletykálni kezdtek róla, miszerint csődbe ment, az RTL visszavette a nyereménylakását és az autóját is. A híresség úgy határozott, tiszta vizet önt a pohárba és inkább elmondja az igazságot, mielőtt eszelős pletykák terjednének róla.

Először is közölte: nem ment csődbe, jelenleg ugyan nem dolgozik, a VV-s nyereményéből él. Az sem igaz – állítja – , hogy Betty lehúzta, sőt, mint mondja, most ismét békülőben vannak, igaz a költekezést visszafogták. Alekosz cáfolta azt a hírt is, hogy visszaadta az autót és a lakást, mindkettőt használja.

Az azonban tény, hogy a pénznyereményéből csak 6 milliót kapott meg, a maradék hatot befagyasztotta a csatorna. Egyesek szerint ez nem volt célszerű lépés az RTL részéről akkor sem, ha Alekosz szerződést szegett. Praktikusabb lett volna átutalni a teljes nyereményt, majd azt visszaperelni. Így a döntés a bíróság kezébe került volna, nem a csatornáéba.

„Nem is ez bánt a legjobban, hanem az, ami a luxusutazással történt. Bementem az utazási irodába, hogy elintézzem a formaságokat, ott azonban közölték velem, nem utazhatok, mert a csatorna letiltotta a nyereményemet. Erről nekem senki nem szólt. Ekkor nagyon megorroltam rájuk. Nem magam miatt, hanem azért, mert ezt az utat én a volt barátnőmnek, Tündének ígértem, így neki is csalódást okoztam önhibámon kívül. Továbbra sem a nyaralás árára tartok igényt, hanem az utazásra, ezt mindenképpen meg akarom kapni az RTL-től” – szögezte le Alekosz, akinek ügye rendezésével vélhetően mindenképpen meg kell várnia a bírósági pere lezárását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik