Szórakozás

Szigorú mami lett az x-faktoros

Az X-Faktor énekesnője mindig is következetes anyuka volt. Ám most még inkább figyel csemetéi egészségére.

Rengeteg fellépése van Wolf Katinak, aki elfoglaltságai mellett is fontosnak tartja a családi békét és harmóniát. Így amikor csak teheti, igyekszik minél több időt családjával tölteni. Ám a következetességet a gyerekeivel szemben sem helyezi figyelmen kívül. Némi szigort és szabályt ugyanis muszáj betartatnia, még a csemetékkel is.

Ezért az énekesnő úgy döntött, megvonja gyermekeitől a csokitól. Az ugyanis sem egészségüknek, sem nevelésüknek nem tesz jót, ha ilyen nyalánksággal jutalmazza őket. „Mindkét gyerekem nagyon édesszájú, rengeteg csokit enne. Próbálok minél több egészséges ételt eléjük tenni, áttértünk a teljes kiőrlésű kenyerekre” – árulta el a Story magazinnak Wolf Kati, aki elítéli a csokival és chipsszel jutalmazó szülőket.

„Nem tudom megérteni azt a szülőt, aki állandóan csokival és chipsszel eteti a gyerekét. Olyan esélyekkel indulnak az életben, ami csak a szülők felelőssége, és meg kell tudni állni, hogy ne az édességekkel járjunk a kicsik kedvében” – mondta a Story magazinnak az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik