Szórakozás

Wolf Kati majdnem megfulladt

Az énekesnő példája is mutatja: koncertezni veszélyes.

Ezerrel dübörög Wolf Kati koncertturnéja, melyen az énekesnő új, hamarosan megjelenő lemezének zenei anyagát mutatja be a sorozat végállomásaként, november 20-án Budapesten. A turné nem csak lelkileg, hanem fizikailag is kemény erőpróbát jelent a számára, hiszen Kati ragaszkodik hozzá, hogy igazi élő produkciót mutasson be saját zenészeivel.

A feszített tempójú koncertek olykor furcsa helyzeteket is produkálnak. Egyik alkalommal, két dal közötti villámgyors átöltözés során a ruhacserében segédkezők egyike véletlenül olyan szorosan húzta meg Kati övét, hogy a színpadon, pár sor eléneklése után úgy érezte, azonnal megfullad. Szerencsére gyorsan feltalálta magát. Mielőtt baj történt volna, egy határozott mozdulattal letépte magáról az övet, és a fullasztó kiegészítő nélkül énekelt tovább. A látványos show-elemnek tűnő mozdulat nem csak a levegővételt oldotta meg, hanem a közönség ovációját is elnyerte.

Az énekesnő mindennapjai nagyon megváltoztak az X-Faktor óta. Kati állítja: sikerének titka a tökéletes csapatmunka, és a stabil magánéleti háttér, melyet férjének, Ákosnak köszönhet. A két kislányra, Jankára és Lucára jelenleg még 2 nagymama és 2 bébiszitter is tud vigyázni, ha Katinak dolgoznia kell és a takarításban ugyancsak segít valaki, hiszen az énekesnő minden szabadidejét igyekszik a gyerekinek szentelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik