Belföld

Zenés produkciók és 100 kiállító a Győri Vásáron – Galéria!

Csütörtökön ünnepélyesen megnyitotta kapuit a 22. Győri Vásár az ETO Parkban. Idén sem maradnak el a színpadi programok, fellép Wolf Kati, Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Márió, és néptánc és népzenei együttesek, ifjú musical tehetségek.

A fogyasztási és beruházási javak hagyományos győri seregszemléjének idén új helyszín, az ETO Park ad otthont. A multifunkcionális központban minden adott a több ezer látogató fogadására, és a kiállítók színvonalas megjelenésére.

A vásárok és kiállítások jelentősége a válság ellenére napjainkban sem csökken. Sőt, a hagyományos értékek megőrzése, a versenyképes szolgáltatás, a társadalmi elkötelezettség megannyi fontos építőköve a vásári seregszemléknek. Ezért a Győri Általános Vásár az elmúlt két évtizedben a régió legjelentősebb építőipari rendezvényévé nőtte ki magát.

Mi is hozzá kívánunk járulni Győr városa, Győr-Moson–Sopron megye és a Nyugat-dunántúli régió eddig is kedvező hírnevének öregbítéséhez – tájékoztatták a Győr24-et a szervezők.

A világ jelenlegi gazdasági állapota közismert. Mégis úgy érezzük, hogy legalább egy napot
érdemes eltölteni a vásár forgatagában. Kiállítóink is hűek a hagyományokhoz, így most is
több mint 80 kiállító várja a látogatókat újdonságokkal, érdekességekkel.

Az ETO Park földszinti vásárterében és a közlekedő részein mintegy 800 négyzetméteren, továbbá a szabadterületi parkolóban 3000 négyzetméteren helyezkednek el a kiállítók. A színpadot és a hagyományos sörsátort ugyancsak a parkolóban találhatják meg az érdeklődők, mint ahogy idén először a gyerekeknek felállított vidámparkot is.

A tavalyi évhez hasonlóan borutca is várja az érdeklődő látogatókat, hazánk híres bortermelő vidékeiről érkező boros gazdák kóstoltatják finom nedűiket. A kiállítók többsége idén is az építőiparból érkezik, de megtalálhatóak lesznek a szolgáltató
cégek, képviselteti magát bank, hotel, kertépítő, a legújabb autómárkák valamint sok ezer termék a Győri Vásáron.

Belépődíj nincs, megállni viszont érdemes, hiszen vasárnap délután hagyományosan értékes
ajándékok találnak gazdára.

A Győri Vásár nyitva tartása megegyezik az ETO Park nyitva tartási rendjével, kivétel a csütörtöki nyitónapon, ugyanis június 7-én 14-20 óráig, pénteken, szombaton 10-20 óráig, és vasárnap 10-18 óráig várjuk a látogatókat.

Fotóink a nyitást megelőző előkészületeket mutatják be.

(Fotók: Sipos Kata)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik