Szórakozás

Méhlepényevés! Ördög Nórát meggyőzték

Egyeseknél kiverte a biztosítékot az RTL Klub csütörtök reggeli beszélgetése, melyben a méhlepényevésről volt szó. A dolog valóban megdöbbentő, ezt egyébként a műsorvezető, Ördög Nóra is elismerte.

A műsor vendége egy dúla volt, aki a szülés előtt és alatt segíti a nőket. A szakember elmondta, Magyarországon is találkozott már olyan nőkkel, akik elfogyasztották a méhlepényüket. Ezt azonban nem azért tették, mert gasztronómiai újdonságra vágytak és nem is azért, mert ők furábbak lennének az átlagnál.

A dúla azt állította, azok, akik megették saját placentájukat, rengeteg pozitív tapasztalatról számoltak be. Egyebek mellett náluk nem lépett fel terhességi depresszió, amivel rengeteg nő bajlódik, miután világra hozza gyermekét. Ez a módszer állítólag a vashiányra és a tejtermelődés serkentésére is kiválóan alkalmas.

A műsor másik vendége, Wolf Kati is láthatóan meghökkent a méhlepényevéstől. Mint mondta, őt attól is tartana, hogy méreganyagokat visz be a szervezetébe, ha elfogyasztja az említett dolgot. A dúla szerint azonban ettől nem kell félni, sőt mint mondta, a placentát még a gyógyszeripar is felhasználja, ugyanis rengeteg hasznos hormont tartalmaz.

A szakember kijelentései láthatóan ledöbbentették a hírességeket, ugyanis elmondta, van, aki frissen, turmixba keveri a méhlepényt és úgy issza meg. Az is elterjedt, hogy ezt a belső szervet felszeletelik, kiszárítják, megőrlik és kapszulákba töltik.

A méhlepényevés nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is javasolt, segít a potenciaproblémák leküzdésében.

A beszélgetés végén Ördög Nóra kijelentette, ezentúl megpróbálják tágítani az elméjüket ebbe az irányba is, hiszen úgy tűnik, a méhlepényevés valóban létező dolog.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik