Szórakozás

Exkluzív! Abortuszra megy az RTL sztárja – Megszólal

Néhány napon belül műtőasztalra fekszik VV Fecó felesége. Angéla a Hír24-nek elmondta, most már biztos, hogy nem tartják meg harmadik gyermeküket.

Néhány nappal ezelőtt még boldogan mesélt arról a ValóVilág sztárja, hogy hamarosan megszülethet harmadik gyermekük, ugyanis Angéla teherbe esett. Azt sem titkolta, hogy ezt a babát nem tervezték, és ennek ellenére úgy döntöttek, felnevelik, hiszen ahol kettőnek jut, ott jut a harmadiknak is. Fecó akkor elmesélte, már a gyerekeknek is elmondták, hogy kistestvérük lesz, és a kicsik nagyon örültek.

Ezzel szemben Angéla most arról számolt be a Hír24-nek, hogy mégsem tartják meg a babát, mert rájöttek, nincs pénzük még egy gyermek felnevelésére.

„Megbeszéltük Fecóval, hogy mégis elvetetjük a gyereket. Egyszerűen nincs most pénzünk erre, sőt még másra sem. Nekem sincs munkám. A zöldségest sem tudtuk még megnyitni, de ha majd árulunk, akkor nekem is be kell állnom, amit terhesen nem tudnék megtenni. Már most nagyon fáradékony vagyok, mi lett volna később” – panaszkodott VV Fecó felesége, akit egyébként láthatóan megviselt, hogy így kellett dönteniük.

Az asszony cáfolta azt a pletykát, miszerint a családban botrány lenne amiatt, hogy a babát elvetetik. Azt mondja, mindenki megérti, hogy a szegénységbe nem akar még egy gyereket szülni. Inkább azt szeretnék, ha a már két meglévő kisfiuknak még többet tudnának megadni, mint most.

Angéla azt is elmondta, a gyerekek előtt már egyáltalán nem beszélnek a testvérükről, remélik, hogy szép csendben elfelejtik a dolgot. Fecó felesége elárulta, tart az abortusztól, de nagyon bízik abban, hogy semmi komplikáció nem adódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik