Szórakozás

Gyereket vár az RTL-es sztár párja!

Nem tervezték, sőt eleinte még az is szóba került, hogy megtartsák-e egyáltalán az újabb babát VV Fecóék. Végül úgy határoztak, jöhet a harmadik gyerek.

Csupán a hatodik hétben jár VV Fecó felesége, mégis szinte már mindenhol világgá kürtölték a dolgot. Az egykori villalakó elmondta, hogy az újabb babától vélhetően kapcsolatuk még szorosabbá válik majd. Azt mondja, két kisfia egyelőre még nem igazán tudja felfogni, hogy nyolc hónap múlva újabb taggal bővül a család.

Fecótól arról is érdeklődtünk, megerősítették-e már hivatalosan is a házasságkötésüket Angélával? A villában ugyanis tartottak egy esküvőt, de az nem számít törvényesnek.

„Számolgattunk, hogy legalább 300 embert kellene meghívni a lagziba és ennyi pénzünk most biztosan nincs. Ha meg valakit kihagyunk, akkor abból csak sértődés van. Mivel se Angélának, se nekem nincs állandó munkánk, így elhalasztottuk a lagzit. Egyébként is az RTL annyira szép esküvőt csinált, hogy örök élmény marad számunkra. Tudom azt is, hogy elég lenne, ha bemennénk az anyakönyvi hivatalba és aláírnánk a papírokat, de így nem szeretnénk elaprózni a dolgot” – magyarázta az egykori villalakó, aki azt is elárulta, több egykori VV-s is felhívta, miután kiderült, hogy újra apuka lesz és gratuláltak neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik