Szórakozás

Kómába esett az RTL-es sztár édesanyja

VV Fecó teljesen kiborult az utóbbi napokban, ami egyáltalán nem csoda, hiszen édesanyja élet-halál között lebegett. Az egykori villalakó családi drámájukról vall.

Fecóék családjában többen is cukorbetegek. Nagybátyja éppen akkor hunyt el ebben a betegségben, amikor ő beköltözött a ValóVilágba. Fecó sokáig nem is tudott a családi drámáról.

A híresség édesanyja szintén cukorbeteg, minden nap inzulint kell kapnia. Egy héttel ezelőtt valamiért nem adta be magának az előírt adagot, így estére kómába esett – mesélte Fecó a Hír24-nek. Édesapja azonnal riasztotta a mentőket, akik rögtön belekezdtek az 57 éves asszony újraélesztésébe. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a híresség édesanyjának szervezete jól reagált a gyors beavatkozásra, így sikerült megmenteni az életét.

„A kórházban még sokáig nem tudott magáról. Nagyon megviselt, ahogy láttam magatehetetlenül feküdni, csövek lógtak ki belőle. Nem tagadom, hogy nagyon kiborultam. Féltettem Angélát is, hiszen kisbabát vár, nem szerettem volna, ha nagyon felizgatja magát a történtek miatt” – mesélte az egykori villalakó, aki szerencsére nem örökölte a cukorbetegséget.

Ennek ellenére tart attól, hogy esetleg fiatalon távozik majd, ugyanis a családjában elég korán halnak az emberek. Nagyszülei is csupán 57-58 évesek voltak, amikor elhunytak. Fecó megpróbál mindent megtenni azért, hogy egészségesen éljen. és ezzel is javítson életkilátásain.

„Természetesen ezentúl még jobban odafigyelünk édesanyámra. A testvérem minden nap ellenőrzi majd, hogy beadta-e magának az inzulint. Én is megpróbálok minél több időt vele tölteni” – jelentette ki a híresség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik