Szórakozás

Utcára kerülhet az RTL-es és családja?

VV Fecóékat sosem vetette fel a pénz, ám most, hogy hamarosan megszületik harmadik gyermekük is, még szorosabbra kell húzni a nadrágszíjukat.

Az egykori villalakó nem titkolja, hogy bizony elbizonytalanodtak, amikor kiderült felesége terhessége. Azon morfondíroztak, el tudnak-e tartani még egy gyereket. Végül arra jutottak, hogy ahol kettőnek jut enni, ott a harmadiknak is kerül valami az asztalra. Ugyanakkor Fecó azt is elhatározta, megpróbál még több munkát vállalni, hogy biztonságos anyagi hátteret teremthessen családjának.

„Mindenképpen azon vagyok, hogy fix munkát találjak magamnak. Vannak ugyan fellépéseim, de az nem biztos bevétel. Mostanában több esküvőre is hívnak, ahol élőben énekelek, amiért negyven-ötvenezer forintot kérek. Tervezzük azt is, hogy Gáspár Győzővel együtt fellépünk majd, remélem, az is sikeres lesz. Emellett szeretnék felszolgálóként is elhelyezkedni, ugyanis ez az eredeti szakmám” – mesélte a nagydumás híresség.

Ugyanakkor a nyáron zöldséges standot is üzemeltet családjával VV Fecó, hogy gyűjthessenek némi tartalékot, mire megérkezik az új családtag.

Az egykori VV-játékos úgy tervezi, hogy a zöldséges pult mögé párja, a terhes Angéla is beáll majd, ugyanis egyelőre neki sincs más munkája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik