Szórakozás

Férjhez megy az RTL üdvöskéje

vv eszter (vv eszter, )
vv eszter (vv eszter, )

A ValóVilág egykori üdvöskéje már az esküvői meghívókat is postázta lagzijára. Sőt, a dekorációt és párja öltönyét is kiválasztotta.

Gőzerővel készül esküvőjére VV Eszter, aki információink szerint július elején tartja lagziját. A reality-szereplő nemrég az esküvői ruhák között válogatott, amikor rajongóival is megosztott néhány lehetséges variációt. Bár az ügyvédnő nem árulta el, melyik lesz a megmutatott darabok közül a befutó, azt már biztosan tudni lehet, hogy az esküvő szervezése jó úton halad.

VV Eszter alig egy hete kiválasztotta az esküvői dekorációt és a színvilágot, amelynek lépéseiről szintén rajongóit értesítette először. Így most már azt is tudni lehet, hogy leginkább a lila színárnyalatok dominálnak majd VV Eszter nagy napján.

Sőt, a ValóVilág egykori szereplője már a meghívókat is postázta a vendégeknek. „Postázásra kerülnek a csodás meghívók!” – írta rajongóinak VV Eszter, akinek bokros teendői között még párja öltönyének kiválasztására is volt ideje.

Így szinte alig maradt a lagzinak olyan pontja, amely még ne került volna tisztázásra. „Sziasztok! Jó reggelt! Lázas készülődésben a lagzira! Kedden csodás napunk volt az esküvőszervezőkkel és a virágos lánnyal! Nézzetek meg a facebookon milyen ügyesek a csajok!” – adta hírül VV Eszter, aki óriási erőbedobással készül a nagy napra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik