Szórakozás

Segélyért áll sorba az RTL sztárja – Durva

vv vera (vv vera)
vv vera (vv vera)

VV Vera továbbra sem talált munkát, így kénytelen volt munkanélküli segélyért folyamodni. Egyesek azonban rossz szemmel nézték Vera lépését.

Miután VV Vera elhagyta a ValóVilág luxusvilláját, szembesülnie kellett a ténnyel, hogy korábbi munkáját nem folytathatja tovább. Így nekiállt állást keresni, s reménykedett abban, hogy előbb vagy utóbb sikerül elhelyezkednie. Munkát azonban nem talált, így az egykori villalakó jobbnak látta, ha új szakmát tanul. Mivel az érzékeny lelkű lány mindig is szeretett az állatokkal foglalkozni, ebbe az irányba indult.

VV Vera végül úgy döntött, kutyakozmetikus leszi. Ám addig is amíg kitanulja a szakmát, szüksége van arra, hogy a társadalombiztosítása fedezve legyen. Így a munkaügyi központhoz fordult segítségért. Lépését azonban volt, aki elítélte, mivel úgy gondolta Vera ismeretségből busás jövedelemre tett szert, akkor meg minek áll sorban segélyért. Ám mindez közel sincs így. A történtekről közösségi oldalán mesélt az egykori villalakó.

„Óriási hírek! Na és akkor mi van??! Igen, bementem a központba! Ciki?? Bocsánat, azért vannak hogy átmenetileg mi kapjunk lóvét ha előtte évekig fizeted az adót! Nem hagytam volna ki semmi esetre sem! Fizetünk elég adót úgy gondolom, és engem nem érdekel mi ciki mi nem! Nem vagyok celebkisasszony és nem a testemből élek, mint oly sokan kicsi kis hazánkba és közbe előadják magunkat ” keresett modell vagyok” gondolom…pppfffffff!” – fakadt ki követőinek VV Vera, aki úgy érzi semmi szégyelnivaló nincs abban, hogy segítségért folyamodott.

Vera úgy gondolja, évekig tisztességesen dolgozott és adózott, s az, hogy a ValóVilág villáját is megjárta nem hozott komoly változást az életébe. „Szóval én bárki szemébe nézek és nincs takargatni valóm! Nem vagyok popsztár így azt csinálok amit akarok. Egyszerű ember vagyok semmivel sem különb mint Te vagy a másik! Aki bemegy a Villába és kijön nem lesz felsőbbrendű!Tehát ha nincs TB-d és dolgoztál évekig becsületesen és fizetted az adót akkor menjél be Te is szépen,add be a papírjaidat bátran mert akkor JÁR!” – írta rajongóinak az érzékeny lelkű nő, aki továbbra sem adta fel a reményt, hogy munkát találjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik