Szórakozás

Titokban férjhez megy az RTL Klub üdvöskéje? Fotó

Gőzerővel készül esküvőjére VV Eszter, aki rajongóival több lehetséges ruhavariációt is megosztott közösségi oldalán.

Szinte egy percre sem áll meg VV Eszter, akinek fenekestül felfordult az élete mióta elhagyta a ValóVilág villáját. Az ügyvédnőre szinte azonnal rátalált a szerelem, melyből hamarosan esküvő lesz. Az esküvői készülődést kezdetben beárnyékolta VV Eszter praxisbotránya.

Dr. Esztert ugyanis büntetéssel sújtotta a kamara, amiért – bár felfüggesztett praxissal – de részt vett a realityben. Ahogy arról korábban beszámoltunk az ügyben végül kedvező ítélet született, s Dr. Dadi Eszter megúszta a dolgot egy pénzbüntetéssel. Így már minden akadály elhárult az egykori VV-s teljes boldogságának útjából.

A fiatal ügyvédnő most már teljes erőbedobással koncentrál esküvője megszervezésére. Bár a tökéletes meghívót még nem sikerült megtalálnia a jegyespárnak, Eszter jó úton halad a tökéletes ruha kiválasztásában. Ennek örömére az ügyvédnő két lehetséges ruhavariációt is megmutatott rajongóinak.

VV Eszter követői a képeket látva azonnali aggodalmuknak adtak hangot, miszerint balszerencsét hozhat, ha a lányt esküvői ruhában pillantja meg a vőlegény a nagy nap előtt. Ám Dr.Eszter mindenkit megnyugtatott: aggodalomra semmi ok, hiszen a végleges verziót nem teszi közzé. Abban mindenki csak a nagy napon láthatja majd őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik