Szórakozás

Friss! Elképesztő képek az RTL-es sztár műtétjéről

VV Kinga (vv kinga, )
VV Kinga (vv kinga, )

VV Kinga ismét kés alá feküdt. Ám a szőkeség ezúttal nemcsak kebleit, hanem füleit megműttette.

Hosszú ideig lázban tartotta rajongóit VV Kinga bejelentése, miszerint ismét kés alá fekszik. A korábban plasztikai műtéten átesett lány nem árult el sokat a műtét jellegéről. Azt azonban nem rejtette véka alá, hogy az operáció ismét egy szépészeti beavatkozás lesz.

Sokan azt hitték VV Attila exe újra kebleit nagyobbíttatja meg, s a tippelők nem is tévedtek. “Sajnos nem voltam túl körültekintő, mikor először megműttettem a mellem. Megkerestem a legolcsóbb orvost, s csak az érdekelt, hogy nagy cicim legyen. Ma már tudom, hogy egyik sem volt jó döntés” – mesélte VV Kinga a Fókuszban, aki azt is elárulta, az utóbbi időben sokszor fájtak keblei, ezért úgy döntött korrigáltatja.



Az egykori valóságshow-hősnek azonban nem csak kebleivel akadtak problémái. A fiatal lány füleivel sem volt elégedett. Ezért úgy döntött, ha már egyszer fáj, inkább duplázik, s füleit is megműtteti. “Miután kijöttem a villából tapasztaltam, hogy mennyit csúfolnak az elálló füleim miatt. Ez korábban is így volt, ezért úgy döntöttem, azt is megcsináltatom” – mesélte VV Kinga, aki hétfőn feküdt kés alá. A szőkeség rettentően aggódott a beavatkozás kimenetele miatt, s különösen az altatástól rettegett. Az utolsó pillanatokban is rajongói erejéből merített erőt a beavatkozáshoz.

„Már csak percek kérdése és tolnak be.. Grrr” – írta közösségi oldalán  VV Kinga, akinek a műtétje végül jól sikerült. A szőkeség azóta már lábadozik, új, testhez simulóbb fülét, s hibátlan domborulatait hamarosan a nagyérdemű is megcsodálhatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik