Szórakozás

Megszületett az ügyvédi kamara ítélete VV Eszter ellen!

Nem zárták ki az ügyvédi kamarából Dadi Esztert, így a jövőben sem kell felhagynia a jogászkodással.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, VV Eszter ellen fegyelmi eljárást indított az ügyvédi kamara. Azt vizsgálták, hogy az ügyvédnő a valóvilágos szereplésével vétett-e az ügyvédektől elvárható viselkedés ellen, szégyent hozott-e a testületre.

Több hónapos mérlegelést és egy korábban elhalasztott tárgyalást követően csütörtökön megszületett a határozat. Ennek tartalmát azonban Eszter egyelőre nem szeretné elárulni, ameddig jogerős nem lesz. Annyit azonban elmondott, olyan döntés született, amellyel a jövőben együtt tud élni és nem befolyásolja majd negatív módon a pályáját. Éppen ezért nem fellebbezik meg a határozatot – mondta az egykori villalakó a Hír24-nek.

Azt is elárulta, hogy ha úgy adódna, ismét beköltözne a ValóVilág-villába, de sokkal jobban odafigyelne arra, amit ott bent tesz, főként most, a meghozott döntés ismeretében.

Eszter egyelőre még nem tudta megmondani, mikor veti bele magát ismét az ügyvédi munkába, de mint mondta, tervezi, hogy újra dolgozni fog.

A lány idejét azonban mostanság az esküvője szervezése köti le, ugyanis nyár elején bekötik a fejét. Az egykori villalakó a részletekről egyelőre nem kívánt beszámolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik