Szórakozás

Botrányos! Leszólta kollégáit a TV2 üdvöskéje

Tolvai Renáta idén a legjobb énekesnőnek járó díjért küzdhet meg a Viva Cometen. A sztár szerint nem mindenki érdemes a Comet-díjra a jelöltek közül.

Óriási harc dúl az idei év Viva Comet díjaiért. A hazai legrangosabb zenei díjátadón több kategóriában találnak gazdára a gömbök, melyek a rajongók elismerését jelképezik. Volt, aki kampányvideóval biztatta rajongóit, míg mások csak szavakkal próbálták meg voksolásra bírni követőiket.

Az utóbbiak közé tartozott Tolvai Reni is, aki közösségi oldalán kérte rajongóit, hogy szavazzanak rá. Az, hogy mennyire volt sikeres az egykori Megasztáros kampánya, június 14-én kiderül. Ám az énekesnő még a díjkiosztó előtt megdöbbentő nyilatkozatot tett. Szerinte ugyanis nem mindenki érdemes a díjra a jelöltek közül.

„Vannak, akik megérdemlik a jelölést és vannak, akik szerintem nem nyújtottak kiemelkedőt ebben az évben!” – olvasható a Viva Comet csapatának adott interjúban a Megasztár felfedezettjének véleménye. Hogy pontosan kikre gondolt az énekesnő, azt nem részletezte. Egy azonban biztos, Tolvai Reni nem lesz hálátlan, ha ő viszi el a díjat. Egy hatalmas buli keretében ugyanis szívesen mondana köszönetet rajongóinak, mint a 2012-es év legjobb női előadója. Az énekesnő Tóth Gabival, Janicsák Vecával, Hiennel és Barbeeval száll harcba a legjobbaknak járó díjért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik