Szórakozás

Ilyen szexinek még nem láttad a magyar sztárt

Már a Megasztár ideje alatt arra biztatták az ítészek Nagy Adrit, nyíljon meg jobban. Most megtörtént az áttörés, Adri legújabb videoklipjében, amelynek címe Rohanó szerelem legféltettebb titkaiba enged bepillantást.

A klipben eddig még soha nem látott gyermekkori felvételek, valamint sokat sejtető csodás ruhaköltemények is helyet kaptak. A felvétel bizonyos jeleneteiben Adri átlátszó muszlinruhát visel, amelyben szuperszexisen nézett ki.


A klip célja Adri elmondása szerint azonban nem az, hogy  a szexi, dögös énekesnőt lássák, sokkal inkább  a benne lakozó tiszta, természetes szépséget hangsúlyozná.

Az egyik jelenetben az énekesnő gyermekkori fotóit és videóit vetítik a ruhájára, valamint a stúdióban felépített lakásának bútoraira. Egy másik színben Adri félig a víz alól énekli meg a legbensőbb érzéseit, ezzel is szimbolizálva azt a lelkiállapotot, amin nehezen ugyan, de túltette magát.


„A tehetségkutató számomra egy igazi önismereti tréning volt. Rengeteg dolgot megtanultam magamról és azt gondolom, ma már felszabadultabban állok a színpadra. Imádtam a verseny minden pillanatát és hálás vagyok az ott szerzett tapasztalatokért. Nemcsak magabiztosságot kaptam, hanem új barátokra és egy igazi társra is leltem, Bozont személyében. Remélem, hogy az új, nyitottabb út, melyen elindultam, sikeres lesz. A szívem és a lelkem tárom a nézők elé az új klipemben és nagyon szeretném, ha a dalt sokan szeretnék, mert úgy érzem, most lettem igazán önmagam.” mesélte Adri.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik