Szórakozás

Egy lakás árát szórta el rövid idő alatt TV2 sztárja

Bár Mester Tamásnak nem jött össze a külföldi karrier, szurkol a fiatal tehetségeknek, hátha ők meghozzák az áttörést.

Mint már megírtuk, Radics Gigi legnagyobb támogatója és rajongója Mester Tamás. A Megasztár ítésze mindenképpen szorgalmazná, hogy a 15 éves lány induljon el a külföldi karrier felé, és azt sem tagadja, neki is ez volt régen az álma.

“Mikor az ember zenésznek megy, tudnia kell, hogy a világsiker nem lehet célja a zenélésnek, az a mellékterméke kell, hogy legyen. Én ezt elrontottam borzasztóan, ez a legnagyobb erdő volt, amiben életemben voltam” – vallotta a zenész a TV2 kamerái előtt.

“Nem kell kiszolgálni a közönséget és belefeledkezni valamilyen trendi műfajba, hanem csinálni azt a zenét, ami belülről jön” – tette hozzá.


Mester Tamás arról is beszélt, hogy a külföldi karrierje elegendő pénz és támogató hiányában sem jött össze, “Amikor kimentem New Yorkba, nem voltak egyáltalán kapcsolataim, a nulláról vagy inkább a minuszról indultam. Elköltöttem másfél év alatt a nagymamám lakásának az árát, amit örököltem”  – emlékezett vissza a zenész.

A Megasztár zsűritagja saját kudarca ellenére bizakodó. Úgy véli, az a baj, hogy még mindig nem hisszük el, hogy lehet világsztárunk, pedig ha valaki áttörné a falat, az a többi tehetség előtt is új távlatokat nyitna meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik