Szórakozás

Csak sok pénzzel juthat sikerhez a TV2 sztárja?

Vajon elég a tehetség ahhoz, hogy világsztárrá váljon? Radics Gigi befuthat külföldön? - hangzik el gyakran a kérdés, amióta a 15 éves lány megnyerte a Megasztárt.

Már most elkezdődtek a találgatások, vajon a Megasztár-győztes Radics Giginek sikerül- e az, ami eddig még egy tehetségkutatóból kikerült énekesnek sem: hogy világszárrá váljon. Mester Tamás anno Király Viktornak is hatalmas külföldi sikereket jósolt, ám a fiú ismertsége nem nagyon  jutott túl az országhatárokon.

Mester már a Megasztár ideje alatt sokszor hangsúlyozta, Gigi a világ bármelyik színpadán megállná a helyét, az énekesnő édesapja pedig arról beszélt, ha úgy adódna, a család mindent megtenne tehetséges lányukért. Hozzátette, első lépésként az volt számukra a legfontosabb, hogy megbízható menedzsmentet és kiadót találjanak, ami meg is történt. A Mega-ítész már be is ajánlotta Gigit egy küldföldi producernek, ám az, hogy kialakul-e együttműködés, még a jövő zenéje, a lány ugyanis azt álltja, elsőként itthon szeretne bizonyítani és nem mellékesen a tanulást sem akarja elhanyagolni, civil szakmát is szeretne: ügyvédnek készül.


A TV2 Aktívjában zenészek beszéltek arról, mi kell a világhírnévhez.  Király Viktor szerint sokat számít az is, hogy egy kis szerencséje is legyen az énekesnek, Király Linda pedig úgy véli, nem kis, hanem nagy szerencse szükségeltetik a nemzetközi karrierhez.


Kóbor János viszont úgy látja, a pénz sem mellékes kérdés, és bár úgy gondolja az Omegának is lett volna esélye világhírnévre, a nyolcvanas évek politikai viszonyai nem kedveztek az áttörésnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik