Szórakozás

Tolvai Reni szégyelli, hogy dohányzik

A megasztáros kiretusáltatta saját képéről azt, hogy egy szál cigarettát tart a kezében. A rajongók még mindig zúgolódnak.

Egy ártatlannak látszó képet töltött fel közösségi oldalára Tolvai Reni, a Megasztár ötödik szériájának győztese. Az énekesnő boldogan osztotta meg rajongóival az első chicagoi sétáján készült felvételt. Tette mindezt annak örömére, hogy a tengerentúlon forgatja legújabb videoklipjét. Arra azonban nem számított, hogy a pillanat hevében készített, majd feltöltött kép hatalmas vihart kavar. Az eredeti felvételen ugyanis jól látható volt, hogy Reni egy szál cigarettát tart a kezében, a rajongók pedig máris faggatózni kezdtek kedvencüknél, hogy valóban dohányzik-e az énekesnő.

Bár válasz nem érkezett Renitől, a képről azóta eltűnt a cigaretta, a szakemberek ugyanis retusálták a fotót. Ám a rajongók felháborodtak: „Az előbb a cigi a kezedben volt, most meg retusálva van… miért? Vállald már fel!” – írta az egyik csalódott rajongó, akihez még tucatnyi elégedetlenkedő csatlakozott. „Én nem cigizek, ha Reni cigizik az engem hidegen hagy, de hogy photoshopolva lett a képről a cigi… Hát, nem volt a legjobb lépés… Így az emberek megkérdőjelezik az őszinteségét, mint ember” – fakadt ki Tolvai Reni egy másik rajongója. Az énekesnő egyik hozzászólásra sem reagált eddig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik