Szórakozás

Durva hírek Ambrus Attiláról!

Elképesztő hírek kaptak szárnyra Ambrus Attiláról. Azt beszélik, lelkileg annyira megviselték az utóbbi hetek történései, hogy már ki sem mer mozdulni az utcára. Lehet, hogy tényleg megbetegedett?

Ambrus Attila környezetéből olyan hírek szivárogtak ki, miszerint a Viszkis rettegésben él, ki sem mer menni az utcára. Egyesek tudni vélik, mindez annak köszönhető, hogy Attilát rengeteg bántás is érte, amióta kiszabadult a börtönből. Éppen ezért védekezésképpen inkább megpróbál minél több időt egyedül vagy csak a legközelebbi barátai, szerettei körében tölteni.

A Hír24 által megkérdezett pszichológus ugyan nem ismeri személyesen az egykori rablót, de mint mondja, nem csodálkozna azon sem, ha valóban igazak lennének a vele kapcsolatos pletykák. Azt állítja, egy ilyen hosszú ideig tartó bezártság és elszigeteltség sokaknál különös reakciókat tud kiváltani. Egykori fogvatartottaknál gyakran megfigyelik, hogy nem tudnak visszailleszkedni a többségi társadalomba, emiatt depressziósak lesznek. Másoknál pánikbetegség alakul ki, melynek következtében nem mernek kimenni az utcára vagy legalábbis mindenhová kísérőt visznek magukkal. A szakember azt mondja, a tünetek egy idő után enyhülhetnek, ehhez azonban a családtagok támogatására is szükség van, de a terápia is elengedhetetlen.

Ambrus Attila egyik legjobb barátja azonban csak mosolyog ezen a felvetésen. A Hír24-nek azt állította, Attilának semmiféle pszichés problémája nincs. Szerinte azok terjesztik róla, hogy retteg és nem mer kimenni az utcára, akik így akarnak szerepelni. A jó barát szerint a Viszkis egyre jobban érzi magát, ma már úgy él, mint bármelyik átlagos ember. Az egészsége rendben van, ráadásul egyre boldogabb, ugyanis megtalálta azt a helyet is, ahol a jövőben kerámiázni tud.

Attila barátjától arról is érdeklődtünk, igaz-e, hogy az egykori rabló a közelmúltban már randizott is? Informátorunk sokat sejtetően mosolygott, és csak annyit mondott, barátja természetesen próbálkozik visszailleszkedni a hétköznapokba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik