Szórakozás

Ambrus Attila becsajozott?

Egy csinos hölgy társaságában mulatott szombat este a Viszkis-rabló, aki már törzsvendég egy belvárosi szórakozóhelyen. Kedvenc italát azóta is fogyasztja.

Lassan már törzsvendég egy Liszt Ferenc téri szórakozóhelyen Ambrus Attila, aki sokszor egyedül, máskor társasággal tér be a zenés-táncos szórakozóhelyre. Így volt ez szombaton este is, amikor egy feltűnően csinos, sötét hajú hölgy társaságában bukkant fel a pub-ban.

Aznap este a Starmachine nevű formáció zenélt, amelynek tagjai az egykori TV2-s műsor, a Popdarálók énekeseiből verbuválódtak. A szemtanúk elmondása alapján Ambrus és kísérője csendben szórakoztak az egyik sarokban, ugyanakkor a Hír24 az egyik dolgozótól azt is megtudta, nem lepődtek meg, hogy az egykori bankrabló náluk ütötte el az időt.

„Rendszeresen bejár, hol egyedül, hol társasággal. Azt nem tudom, most szombaton mit fogyasztott, de általában whiskey-t iszik” – mondta a neve elhallgatását kérő munkatárs.

A Viszkis felbukkanásán általában mindenki meglepődik, de eddig mindig higgadtan fogadták, hogy a magyar kriminalisztika történelmének egyik leghíresebb bankrablója is egy levegőt szív a szórakozni vágyó vendégsereggel. Az egykor a nép szimpátiáját is elnyerő és évekig élvező Ambrusnál ugyanakkor egyelőre autogramkérőket sem láttak felbukkanni, és a közös képeket óhajtó rajongók sem állnak sorba, hogy “bankrablóval pózoljanak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik