Szórakozás

Friss hír az eltűnt Viszkisről! Erre készül?

Ambrus Attiláról hetek óta semmit nem hallottunk, pedig úgy tűnt, hogy az egykori bankrabló  igazi celebbé avanzsált szabadulását követően.

A Viszkis január végén hagyhatta el a börtönt, és akkor valóban a csapból is ő folyt. Mindenki arra volt kíváncsi, mit csinál majd a szabadulását követően, ki a barátnője, hogyan és miből fizeti vissza tetemes adóságát? Ambrus Attila azonban megmakacsolta magát és csak az RTL Klubnak adott interjút.

Azóta sem változtatta meg ezt az elhatározását, sőt az utóbbi időben egész egyszerűen felszívódott. De vajon hogyan él mostanában, mit csinál? A Hír24-nek sikerült megtudnia egy-két dolgot a Viszkis környezetétől.

Egyik ismerőse azt mondta, Attila egyre inkább megszokja a szabad életet, szívesen jár emberek közé, de a nyilvánosságot szándékosan kerüli. Azt informátorunk sem tudta megmondani, hogy a Viszkisnek sikerült-e megtalálnia az ideális műhelyt, ahol kerámiázhat, de az biztos, hogy ilyen tervei vannak.


„Úgy tudom, hogy Attila szándékosan nem hallat mostanában magáról, mert valami nagyon nagy dobásra készül. Egyesek szerint könyvben tálal ki. De ebben én nem vagyok biztos, persze el tudom képzelni. Azt is hallottam, hogy Amerikába megy, hogy tárgyaljon a filmjéről. Arról is suttognak, hogy hamarosan kiállítás nyílik a kerámiáiból” – mesélte a Hír24-nek az ismerős, aki azt is elárulta, hogy egyesek szerint Attila szimplán csak azért húzódott vissza, mert becsajozott és minden idejét új barátnőjével tölti, aki viszont nagyon nem szeretne a médiában szerepelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik