Szórakozás

Durva! Kamerák előtt káromkodott a volt RTL-es

Nem cizellálta túlságosan véleményét a magyar zeneipart illetően VV Cristofel. A valóságshow-szereplő azonban a legtöbbek szerint csak kinevetteti magát Kubai ritmus című klipjével.

Rettentően büszke első videoklipjére VV Cristofel. A botrányos valóságshow-hős ezúttal az Aktív kamerái előtt káromkodással tarkítva reklámozta a “remekművet”, ráadásul Fluor Tominak is beszólt, sőt szabályosan hadat üzent a Mizu?-val híressé vált előadónak.

A Youtube-on közzétett kamaszlányokkal felturbózott videoklip a legtöbbek szerint nem csak rossz, hanem egyenesen hallgathatatlan, ám Cristofel beéri a számokkal, amelyek szerint négy nap alatt közel egymillióan kattintottak rá, igaz hétezren  “nem tetszik”-kel díjazták az előadást.


A kubai macsónak titulált valóságshow-szereplőnek eddig sem volt kicsi az egója, most azonban egyenesen elszállt magától, kijelentette, nem hagyja itt abba, sőt, az egész magyar zeneipart megpróbálja leigázni. “Többre fogom vinni, mint bármelyik, és nem rettenek meg, én vagyok a legjobb” – ordította a kamerába.

Cristofel beszólását Fluor Tomi csak röviden kommentálta. Kijelentette, nem mindegy, hogy valakivel együtt vagy valakin nevet a közönség. A nőverésről is elhíresült sztár Facebook-oldalán is kap hideget-meleget, persze, rajongója is akad szép számmal, akik még silány zenei teljesítményét is elnézik neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik