Szórakozás

Sorra mennek börtönbe az RTL-es sztárok

Egyre több RTL-es sztár feje fölött lebeg a bárd, hogy esetleg hamarosan börtönbe kerülhet. Stohl után, akár Cristofel, Alekosz és VV Zsuzsi is megtapasztalhatja, milyen a börtönlét.

Mint ha átok ülne az RTL Klub sztárjain. Egyre többükről derül ki, hogy nem éppen ártatlan bárány és bizony egyáltalán nem kizárt, hogy börtönbe kerüljön.

Stohl András már túl van a „tortúrán”, mondhatnánk azt is, nem ártana, hogy a többiek tőle kérjenek tanácsot a jövőjükre vonatkozóan. Egyesek szerint a színész-műsorvezető egyébként egészen más kategória, mint a többiek, ő ugyanis ittas járművezetése ellenére is szimpatikus maradt a legtöbbek szemében, így a börtönben is máshogy viszonyultak hozzá.

Ugyanakkor Cristofelt, Alekoszt és VV Zsuzsit sokan nem szeretik, agresszívnek, esetleg nagyképűnek tartják őket. A Hír24-nek korábban azt mondta egy pszichiáter, hogy Cristofelre és Alekoszra elég rossz világ vár majd a rácsok mögött, ha valóban elítélik őket. Vélhetően velük kevésbé lesznek majd kedvesek a rabtársaik, mint Stohllal voltak.

A legutóbb Márky Zsuzsi neve is szóba került a börtönnel fenyegetett celebek vonatkozásában. A Blikk információi szerint a fekete szépség a napokban bedrogozva akart leugrani egy VIII. kerületi háztetőről. Úgy tudják, hogy a ValóVilág egykori szereplője – akit éppen agresszív viselkedése miatt zártak ki a játékból – kilenc éve drogfüggő és már többször megjárta a toxikológiát. Ráadásul a közelmúltban egy újságírót is bántalmazott. A jogászok szerint egyáltalán nem kizárt, hogy az egykori villalakó börtönbe kerüljön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik