Szórakozás

Hadat üzent Fluornak az RTL-től kirúgott VV-s

VV Cristofel nem adja fel zeneipari törekvéseit. Sajátos stílusában még Fluor Tominak is hadat üzent videoüzenetében.

Ahogy arról korábban beszámoltunk zenei karrier építésébe kezdett a ValóVilág kubai csődöre, VV Cristofel. Az exe megverésével gyanúsított realityszereplő Kubai ritmus című számával pénteken debütált a világhálón. A klippet eddig több mint hétszázezren látták, melyet Cristofel óriási sikernek él meg.

Szerinte ugyanis csak azért nézték meg ennyien alkotását, mert az kifejezetten jóra sikerült. Feltételezését egy másik, statisztikai tény miatt is megalapozottnak véli a botrányhős.

„A statisztika és a tények önmagáért (sic!) beszélnek (köszönöm nektek csak így tovább)!!!!! Cristofel – Kubai ritmus 2nap alatt 542ezer megtekintés, Golden Coast – Szia! 5nap alatt 142ezer megtekintés, Fluor – Hello, Nyár 1,3 hónap alatt 698ezer megtekintés, Young-G – Játssz velem 1,3hónap alatt 950ezer megtekintés, MC DC – Cseppje a tengernek 2 hónap alatt 778ezer megtekintés” – írta viszonyítási alapul közösségi oldalán VV Cristofel, aki annyira felbuzdult a számokat látva, hogy videoüzenetben mondott hálát rajongóinak.

Persze nem éppen hétköznapi stílusban. Ráadásul üzenetében – mely a legnagyobb videomegosztó oldalra is felkerült – Fluor Tominak is hadat üzent a kubai csődör. Cristofel üzenetét ide kattintva tekintheti meg. A videó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat tartalmaz!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik