Szórakozás

Cristofel túl sokat beszél – Baj lehet a fecsegésből

Újabb megdöbbentő kijelentéssel sokkolta a nézőket és ügyvédjét VV Cristofel. Az egykori VV-szereplő nem csak nőverésért, hanem jogosítvány nélküli vezetésért is megütheti a bokáját. Persze, ez utóbbira nincs bizonyíték, lehet, jópofa poénnak szánta.

Ügyvédjével, Berényi Andrással érkezett VV Cristofel a Frisbi felvételére. Bár az egykori valóságshow-szereplő Veronika megveréséről mindent elmnondott védőjének, a TV2 beszélgetős műsorában sikerült olyan kijelentést tennie, ami a jogászt is meglepte.

A kubai macsó, aki csajozási szokásairól is mesélt, elmondta, egyelőre nincs jogosítványa, így lánnyal vagy lány nélkül is a tömegközlekedést vagy a kerékpárt részesíti előnyben. Hajdú Péter kinevette a fiút, megjegyezte, biztos örülnek a nők, hogy buszon kell haza zötykölődniük a randi után.


A műsorvezető hozzátette, ő pedig már látta Cristofelt autót vezetni, aki nem is tagadta, bizony előfordult, hogy egy haverja kocsijában jogosítvány nélkül ült a volán mögé. A kijelentésen Berényi is megdöbbent, majd viccesen megjegyezte: “Megélek belőled, Cristofel.”


A ValóVilág egykori játékosa kijelentette, kifejezetten szereti a tömegközlekedést, jó érzéssel tölti el, hogy az emberek látják, ő is ugyanúgy él, mint ők, és hozzátette, a taxizást sem szereti, sőt, egyenesen feleslegesnek tartja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik