Szórakozás

A verseny miatt se hanyagolta a házaséletet a CSISZ táncosa

Horváth Zoltán épp a döntőbe jutás előtt ünnepelte első házassági évfordulóját feleségével. A pár rendhagyóan ünnepelt.

Szinte egy perc szabadideje sincs a Csillag Születik tánccsapatának, a Quantum XXL-nek. A srácok napi tíz órát gyakorolnak, így nem sok idejük jut a versenyen kívül teendőkre. Ám Horváth Zoltánnak a nagy hajtás ellenére is sikerült időt szakítania feleségére, akivel most ünnepelték egyéves házassági évfordulójukat.

„Mivel a gyerek még nagyon kicsi, állandó felügyeletet igényel. Csak egy-két óránk van, amikor alszik. Akkor csendesebb a ház” – árulta el a boldog férj, aki a bokros teendők miatt inkább otthon ülte meg az évfordulót. „Először úgy volt, hogy elmegyünk étterembe. Aztán jobbnak láttuk, ha itthon maradunk. A feleségem apukája átjött és ő főzött. Remekül készít mindenféle tengeri finomságot, így csinált nekünk afrikai harcsát, rákot és mindenféle jót” – mesélte a táncos, aki a vacsorakészítés alatt álomba ringatta feleségével a kicsit.

„Amíg az apósom főzött, addig mi letettük a picit. Utána már nyugodtan meg tudtunk vacsorázni. Csak egymásra figyeltünk, úgyhogy összességében nagyon jól sikerült” – mondta a Quantum XXL táncosa, aki szombaton bizonyíthat csapatával a Csillag Születik végső döntőjében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik