Szórakozás

Milliókat tesz ma zsebre az RTL sztárja

Ma este kiderül, ki viheti haza a főnyereményt, ugyanis véget ér a Csillag születik. A jelenleg még versenyben lévő két szóló- és egy csoportos produkció közül a nézők döntik el, ki legyen a nyertes.

A tánccsoport, az operaénekes vagy a díva? Vajon ki nyeri meg a nézőket, kinek az élete változik meg gyökeresen? Ma este kiderül…

A még versenyben lévő Quantum XXL, Szirota Jennifer és Mészáros János Elek is elmesélték, mire fordítanák nyereményüket, ha ők lennének a szerencsések.

Jennifer a Reflektor magazin kamerái előtt bevallotta, ő valóban töprengett már azon, mit kezdene a 12 millióval. Mint mondja, elsősorban a családjának segítene, de gyerekekkel foglalkozó alapítványoknak is adna a mesés nyereményből. Mindezek után saját álmát váltaná valóra és elutazna New Yorkba.

Mészáros János Elek már azt is csodának tartja, hogy bejutott a három finalista közé, éppen ezért még belegondolni sem mert abba, mi lesz akkor, ha ő lesz a milliók tulajdonosa.

A Quantum XXL-nek sincs könnyű helyzete, nekik ugyanis osztozniuk kell a pénzen és a tárgynyereményeken, hiszen heten vannak. A fiúk a nyeremények sorsáról is viccelődve nyilatkoztak. Egyikük elmondta, mivel neki 16 éves az autója van, a többieknek meg nincs szükségök ilyesmire, arra ő tart igényt. A pénz elosztásáról a fiúk mélyen hallgatnak, de nyilvánvaló, hogy azt testvériesen hét felé raknák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik