Szórakozás

Transzba esett a Csillag Születik tánccsoportja

A Quantum XXL srácai egy-egy produkció után annyira fel vannak pörögve, hogy szinte fel sem fogják a kritikát.

Lenyűgözte a Csillag Születik közönségét és a zsűrit a Quantum XXL csapata, akik legutóbb is két produkcióval örvendeztették meg a nagyérdeműt. Első koreográfiájukat – bár már látta a közönség, hiszen első körben mindenki a bejutását jelentő produkcióval állt elő – Puzsér Róbert is méltatta.

„Emlékszem rá, a Jackson-szám miatt, hogy ezt egyszer már előadtátok. Jacksont tartom a 20. század egyik legnagyobb szórakoztatójának, de titeket el tudlak képzelni mögötte” – mondta Puzsér Róbert a produkció értékelésekor. A kritikus azt hitte, a tánccsapat már nem tudja überelni a teljesítményét. Ám nem így lett. Második, esernyővel kiegészített koreográfiájukkal újabb elismerő szavakat söpörtek be. „Amit ti kínáltok az szórakoztatás, nem pedig szánakoztatás” – mondta a produkció után Puzsér Róbert.

A fiúknak nagyon sokat jelent a zsűri kritikája, ahogy a közönség szavazatai is. „Mindenkinek a reakciója feltölt minket és persze sokat számít. Mivel a zsűrinek van beleszólása egy bizonyos pontig, ezért az ő véleményük élesebben számít itt a helyszínen. Természetesen a közönségre is számítunk, az ő visszajelzésük is nagyon sokat jelent” – árulták el a fiúk a verseny után, ahol az is kiderült, hogy a kritikákat csak utólag tudják teljesen befogadni.

„Annyira fel vagyunk pörögve egy-egy szám után, hogy bár halljuk, amikor rosszat mondanak és felfogjuk, amikor dicsérnek. De ahogy a koreográfiát, úgy az értékeléseket is vissza kell néznünk, mert olyan extázisban vagyunk, hogy a dolgok csak később ülepednek le” – nyilatkozta a csapat frontembere, aki társaival együtt a maximumot igyekszik nyújtani a Csillag Születik végső döntőjében is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik