Szórakozás

Csillag születik döntője: ő biztos nyerő!

Szirota Jennifer bár örülne, ha megnyerné a Csillag Születiket, a legfontosabb számára, hogy legyen fellépési lehetősége a CSISZ után is.

Hatalmas erőbedobással készül a Csillag Születik szombati végső döntőjére Szirota Jennifer. Az énekesnő mindent belead, hiszen most már a főnyeremény megszerzésének kapujában áll. Ám a törékeny alkatú lány a verseny alakulásától függetlenül úgy érzi, már most nyert a Csillag Születikkel.

“Bejutottam több tízezer ember közül az élő adásba. Lehetőséget kaptam arra, hogy bizonyítsak és megismerjen az ország” – árulta el Szirota Jennifer, aki úgy érzi, a műsor arra is jó volt, hogy megtalálja egyéni hangját.

“Most már bizots vagyok benne, hogy a jazz az én utam. Ezt nem fogom feladni. Ebben az irányzatban szeretnék kiteljesedni” – mondta a kiscsillag, akinek a közönség “kiszolgálása” a legfontosabb.

“Nagyon izgulok a szombati verseny alakulása miatt. Nem tudom, hogy fog alakulni, de a legfontosabb számomra most a közönség. Remélem, hogy a Csillag Születik után lesz lehetőségem énekelni és koncertezni. Engem az emberek visszajelzése és szeretete életet. Ők a legfontosabbak számomra” – nyilatkozta az énekesnő, aki szombaton utoljára énekel majd a Csillag Születik színpadán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik