Szórakozás

Puzsér beszólt, Szirota papa lealázta

puzsér-róbert (puzsér róbert, )
puzsér-róbert (puzsér róbert, )

A kiscsillag apja leróbertgidázta Puzsért, aki intenzív szexuális életet javasolt a lányának.

Puzsér Róbert a Csillag születik háttérműsorában bírálta a tizennyolc éves énekest. Szerinte Szirota Jennifer nem tudja, mi a küldetése, mit akar és azt sem, ki az a Szirota Jennifer. „Sok mindenbe behelyettesíthető, és ő nagyon profi módon szállítja ezt” – fogalmazott a kritikus a Bors szerint. Az alkotói folyamatot Puzsér így képzeli. Szerinte az énekesnőnek el kell vonulnia egy garázsba egy sráccal, „nagyokat kefélni, dalokat, szöveget írni, zenét szerezni, és megtalálni azt, aki ő. Létrehozni egy együttest, egy alkotóközösséget”. A Csillag születik zsűritagja szerint hiba arra várni, hogy jöjjön egy producer, aki „legyártja” Jennifert. A Bors próbálta megszólaltatni Puzsért, ő azonban nem kívánta cizellálni gondolatmenetét.

Jennifer édesapja a lapnak azt mondta: normális helyzetben senki nem beszélhet így a lányáról, a zsűritagnak is lenne félnivalója, ha nem egy mesefigura, Róbert Gida lenne, akin csak nevetni lehet. Az apa szerint „nagy zavar van Puzsér agyában”, kritikáiban saját magát cáfolja meg három mondaton belül. „Olyan, mintha benne lenne Pistike, akit otthagytak a játszótéren a többiek, végre az övé lehet a labda, és kedvére rugdoshatja. Jennifer néha úgy énekelt, hogy a világ leborulhatott volna, ő meg leszólja? De nem érdekel, menjen a fenébe!” – mondta az apa a lapnak.

Puzsér egyébként már dicsérte Jennifert, akit a verseny elején egy Disney-hercegnőnek tartott, de a minap már autentikus előadóművésznek nevezett, és maga is elismerte, hogy nem nagyon kell foglalkozni a bírálataival. Azt viszont már korábban is jelezte a kritikus, hogy szerinte nem szólóznia kéne, hanem találnia egy bandát és alulról felépíteni magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik