Szórakozás

Nem ússza meg a börtönt az RTL Klub sztárja?

Nagy bajba kerülhet VV Cristofel, legalábbis a hozzáértők ezt állítják. Úgy vélik, halmazati büntetésre számíthat, ugyanis számos dolog miatt folyik ellene vizsgálat.

Úgy tűnik, hogy tévedtek azok, akik elbagatellizálták az egykori villalakó körül folyó rendőrségi vizsgálatot. A Hír24 úgy tudja, bővülhet a bűnlajstroma, igaz, egyelőre még minden csak feltételezés, hiszen a rendőrségi eljárás nem zárult le. Úgy tudjuk, hogy Cristofelnek egyelőre még az úgynevezett folytatólagos gyanúsítotti meghallgatását sem tudták megejteni, ami nagyban hátráltatja a nyomozás lezárását. Az, hogy ez szándékos lenne, talán csak rosszindulatú pletyka, bár egyesek szerint már ez is felmerült.

Úgy tudjuk, hogy jelenleg súlyos testi sértés kísérlete, személyi szabadság megsértése miatt vizsgálódnak Cristofel ellen, illetve egyéb bűncselekmények gyanúja miatt is magánindítvánnyal éltek ellene. Azt, hogy ezek pontosan mit takarnak, senki nem kívánta elárulni, a nyomozás zavartalan lefolytatására hivatkozva. Mindenesetre a hozzáértő jogászok szerint, hogy Cristofel halmazati büntetésre számíthat és akár két év börtönbüntetést is kaphat. Azt, hogy ezt esetleg le kell-e töltenie, senki nem meri megtippelni.

A Hír24 több emberrel is beszélgetett a Cristofel körül kialakult helyzet kapcsán és a legtöbben azt sérelmezték, hogy a fiatalember továbbra sem mutat megbánást Veronika bántalmazása kapcsán, amit ő egyébként tagad.

Szerettünk volna az érintettel is beszélni, de aő ügyvédjéhez irányított minket, aki viszont napok óta elérhetetlen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik