Szórakozás

Tizenéves lányokkal kavar VV Cristofel

A kubai csődör zenei karrierbe kezdett és most első videoklipjét is piacra dobta. Producere a korábbi VV-játékos, Leonidasz.

Nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy VV Cristofel kezet emelt egykori szerelmére, VV Veronikára. A lány kórházba került, Cristofel ellen pedig eljárás indult. Az ügy még mindig nem zárult rá, ráadásul mivel a kubai a konkurens tv csatornának is kiöntötte a lelkét, anyacsatornájától szaftos büntetésre számíthat.

Úgy látszik, mindez nem roppantotta össze VV Cristofelt, aki a történtek ellenére mindent megtesz azért, hogy betörjön a zenei piacra. Ezért a popiparban már egy ideje tevékenykedő egykori villalakót, VV Leonidaszt hívta segítségül. A két VV-s egymásba kapaszkodva hozta össze a valóságshow-szereplő elő videoklipjét, a Kubai ritmust.

Tizenéves lányok, ökörködés, és ’mi van öcsém?’ életérzés – címszavakban így lehetne összefoglalni VV Cristofel videoklipjét, mely eddig nem sok sikert aratott a rajongók körében. „Ezzel vallatni lehetne! Nem ismerem személyesen Cristofelt, biztos vannak rejtett értékei (jó mélyen eltemetve) ezért nem akarom kritizálni a személyiségét, de ez valami iszonyat. Hallgatnia kellene igazi igényes zenéket” – írta az egyik rajongó Cristofel közösségi oldalán, akinek véleményét még több tucatnyian osztották.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik