Szórakozás

Viharkár összefoglaló

A viharos széllökések a váli és a bicskei térségben fákat csavartak ki, faágakat törtek le.

Bodmér és Felcsút között, a 8126-os úton személygépkocsira dőlt egy fa. Az autóban egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett. A fát a bicskei önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel. Mondta el a Fehérvár24-nek Szabó- Bisztricz Anett a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Tabajdon a Kossuth utcában vezetéket tépet le a szél, egy leszakadt faág kerítésre zuhant, a Dózsa utcában fa úttestre dőlt, egy háztetőn az antenna borult el. A református templomra rádőlt egy fa, amelynek eltávolítását a váli önkormányzati és az érdi hivatásos tűzoltók végzik.

Felcsúton egy vezetékre dőlt fa, és egy leszakadt faág miatt kérték a katasztrófavédelem segítségét, a káreseteknél a bicskei önkormányzati tűzoltók avatkoztak be

Tárnok és Martonvásár között egy vasúti sínpárra dől egy fa, amelyet az érdi hivatásos tűzoltók távolítottak el motoros láncfűrész segítségével. Személyi sérülés nem történt.

A székesfehérvári hivatásos tűzoltókat mindemellett a reggeli órákban két közlekedési balesethez riasztották. Az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalának agárdi lehajtóján egy Renault Laguna személygépkocsi hajtott az árokba. Személyi sérülés nem történt. A másik baleset Székesfehérváron történt, a Széchenyi úton, a Csíkvári utca körforgalmánál egy betegszállító mikrobusz az elejével villanyoszlopnak ütközött. A mentők a Ford Transitból 6 utast könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Kora délután még egy műszaki mentésnél avatkoztak be a székesfehérvári egységek. Székesfehérváron, az Új Csóri úton egy Scania kamion az árokba csúszott, és forgalmi akadályt képezett. A kamiont daru csörlőjével húzták vissza az útra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik