Szórakozás

Szabó Zsófi Berkiről: „Nincs is ennek az embernek lelke”

Előbb idegesítette, majd meghódította Berki Krisztián Szabó Zsófit. A szőke színésznő felelevenítette kapcsolatuk kezdetét.

Szabó Zsófi és Berki Krisztián között nem első látásra alakult ki a szerelem. Bár korábban többször is megfordultak közös társaságban, sőt, a legnagyobb közösségi portálon is ismerősei voltak egymásnak, a szőke szépség nem szimpatizált a férfival. Sőt…


Fotó: TV2

Zsófi elárulta Facebook-oldalát mintegy naplóként is használja, így oldalán ismerősei nyomon követhetik azt, hogy lett Berkivel közöttük az “utálatból szerelem”. Persze, az utálat – vallotta a színésznő a TV2 Aktívjában – csak az ő részéről volt igaz, mégpedig azért, mert képmutatónak tartotta Krisztiánt. “Jaj, hagyjuk már, gondoltam, szoknyavadász, nőcsábász, miközben ilyen gyönyörű idézeteket ír ki, nincs is ennek az embernek lelke” – vélekedett Zsófi még nemrégiben újdonsült szerelméről.

A Jóban Rosszban Bettyje nem tagadja, volt időszak, amikor Krisztián annyira irritálta, hogy megfordult a fejében, hogy letörli az ismerősei közül. “Mondtam is neki, nagyképűnek hat, ez nem te vagy” – emlékezett vissza a boldogságtól sugárzó Zsófi.

Nos, hogy ki az igazi Berki Krisztián, a képmutató nőfaló vagy a szenvedélyesen szerelmes gyengéd férfi, az majd idővel derül csak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik