Szórakozás

Facebookon nyugtatja nézőit a TV2 – Feltámad Tamás atya?

Fontolóra vették volna a Jóban Rosszban készítői a nézők akaratát, és visszahozzák a Száraz Dénes által alakított Tamás atyát? A csatorna Facebook-üzenetét olvasva még ez is elképzelhető.

Mint már megírtuk, a rajongók visszakövetelik a TV2 Jóban Rosszban sorozatából kiírt Tamás atyát, azaz Száraz Dénest.  A színészt egyszer már visszahozták a forgatókönyvírók, most azonban úgy tűnik, a producer hajthatatlan. Nagy Tamás úgy véli, a Szabó Zsófi által megformált Betty Tanakis és a jóképű pap történetéből már nem lehet többet kihozni. A népszerű színész így is tovább játszott a sorozatban, mint ahogyan eredetileg tervezték.

A nézők azonban ezt másképp gondolják, napok óta aláírást gyűjtenek és tüntetést szerveznek, hogy Dénes kerüljön vissza a sorozatba. Több ezren jelezték, hogy ott lennének a megmozduláson, a sorozat alkotói pedig számos levelet kaptak, hogy a forgatókönyvírók “élesszék fel” kedvencüket.


A TV2 a  facebookos oldalán üzent a nézőknek, a csatorna azt ígéri, hogy a sorozat továbbra is tartogat izgalmakat számukra.

“Köszönjük a nézői észrevételeket a Jóban Rosszban sorozattal kapcsolatban. Szeretnénk megnyugtatni a rajongókat, hogy a sorozat továbbra is számos lebilincselő, szórakoztató cselekményszálat, valamint Tamás atyához hasonló, izgalmas karaktereket tartogat, és annyit elárulhatunk, hogy semmilyen fejlemény sem kizárt. Szlogenünk a „Mindig történik valami”, amire garancia a sorozatot alkotó stáb kreativitása. A számos visszajelzés arra ösztönöz bennünket, hogy – bár a sorozat gyártásának átfutási ideje igen hosszú – figyelembe vegyük a történet folytatásához kapcsolódó nézői ötleteket. A javaslatokat a jrotletek@tv2.hu email címre várjuk” – olvasható.


Elképzelhető, hogy az alkotók mégis meggondolták magukat és kitalálnak valamit, hogy felélesszék a villámcsapás által elhunyt papot? A sorozat nézettségi adatait tekintve lehet, hogy érdemes lenne, ugyanis a Jóban Rosszban legszebb szerelmespárja, Betty és Tamás atya szerelmének alakulására rengetegen voltak kíváncsiak: a szerdai részek – amelyekben a pap tragikus körülmények között elhunyt – csatornaátlagon felül teljesítettek és magabiztosan nyerték saját idősávjukat.

A TV2 népszerű sorozatának első részét a tévénézők több mint 25%-a kísérte figyelemmel, így a vele szemben futó Fókusz jócskán alulmaradt 19%-ával. A Jóban Rosszban fölénye a második résszel is folytatódott: a konkurens kereskedelmi csatorna szappanoperáját is maga mögé utasította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik