Szórakozás

Szabó Zsófit kiakasztotta Hajdú Péter

A színésznő kiakadt a Frizbi műsorvezetőjére, amiért az hírbe hozta Berki Krisztiánnal.

Talán maga Hajdú Péter sem gondolta, hogy néhány fotóval és egy félreérthető mondattal ennyire kihúzza a gyufát a Jóban rosszban szereplőjénél. A napokban futótűzként terjedt a hír, miszerint véget ért Szabó Zsófi és Mártha Imre kapcsolata. A színésznőt padlóra küldte a dolog, ezért legjobb barátai Hajdúék, egy búfelejtő bulit szerveztek neki. Azonban a partyn több fotó is készült, amelyen a színésznő a volt Fradi-vezérrel, Berki Krisztiánnal pózol –írja a Bors. A képeket Hajdú közösségi oldalára is feltöltötte, s úgy nyilatkozott, reméli, hogy Szabó Zsófinak ez a kapcsolata végre komoly lesz. A színésznőt kiakasztotta Hajdú Péter nyilatkozata.

„„Nem tartozom senkinek magyarázattal, de nem bírom ki, hogy ne írjam le, egy fotó és egy vicces képaláírás olyan lavinát indított el, ami több, mint röhejes. Krisztián és köztem az együtt töltött fél órában átlagosan egy méter távolság volt, kivétel a közös kép alatt” – írta közösségi oldalán a színésznő.

A Frizbi műsorvezetője elárulta, csak ugratni próbálták Zsófit.

„Zsófit kicsit ugrattuk, mert nem annyira jó a kedve, csak az volt a célunk, hogy nevessen. Mi Krisztiánnal nevettünk, de ő kiborult a cikkeken. Krisztián és közte nincs semmi” – vallotta be Hajdú Péter.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik