Szórakozás

Élő adásban alázta kolléganőjét Kárász Róbert

A Mokka műsorvezetője kolléganője, Tatár Csilla szakmai felkészültségét és konyhai tudását méltatta.

Kárász Róbertnek szinte már védjegyévé vált csípős humora. A műsorvezető többször beszólt már Demcsák Zsuzsának és Tatár Csillának is. Így már meg se lepődik az ember, hogy a Mokka műsorvezetője legutóbb sem kímélte kolléganőjét, akinek élő adásban mondogatott oda.

Bár a téma egy ártatlan gasztronómiai kezdeményezés volt, Kárász Robinak így is sikerült belekötnie a halk szavú Csillába. Méghozzá annyira, hogy kolléganője arcára azonnal kiült a megbántottság.

„A magyar háziasszonyoknak azért ilyenkor eszébe jut…” – kezdte így a mondat felütését Tatár Csilla, akinek felvezetésére egyből reagált kollégája. „A magyar háziasszonyok, vagyis Te nem” – csapta le a magas labdát a Mokka csípős nyelvű műsorvezetője, aki nem sokkal később ismét egy jól irányzott fricskát vitt be kolléganőjének. Ám ezúttal nem gasztronómiai tudását, sokkal inkább szakmaiatlanságát állította pellengérre Kárász Róbert.

„Figyelj, én legalább nem olyan kérdéseket teszek fel, ami ide le van írva, hanem élek az élő műsor varázsával” – szúrta oda Kárász Róbert Tatár Csillának, aki zavarában egy szót sem tudott szólni. Ráadásul végig kínos mosollyal az arcán próbálta leplezni megbántottságát, mely a beszélgetés végéig egy cseppet sem látszott enyhülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik