Szórakozás

“Csak szex” a magyar sztárpár kapcsolata?

Hiába heccelte Lolát és Brasch Bencét a TV2 Mokkájában Kárász Róbert, a fiatalok leszögezték, nagyon jól megvannak egymással.

Egy ideje már tudni lehet, Lola és Brasch Bence egy párt alkotnak. A fiatalok a TV2 Mokkájának vendégeiként arról beszéltek, eddig sem titkolták kapcsolatukat, csak nem szerették volna azonnal végighaknizni a médiát a hírrel.

A két énekes elárulta, egyáltalán nem tartják magukat álompárnak, Bence viccesen megjegyezte, kapcsolatuk “csak szex” és a “gyerekre gyúrnak”, de aztán komolyra fordította a szót. Elmondta, “kollégák” lévén régóta ismerik egymást és mindig is megvolt közöttük a kölcsönös szimpátia, majd kialakult “valami több” is.


Lola úgy érzi, szerelmük elkerülhetetlen dolog volt, főleg miután egy menedzserhez is kerültek, így még többet találkoztak. Kárász Róbert arra volt kíváncsi, nincs-e az énekesek között szakmai féltékenység, ám ők elárulták, soha nem akarják legyőzni egymást. “Mindent szeretek Bencében, elfogadom, amilyen ő” – lelkendezett a lány.

A műsorvezető arra is kiváncsi volt, okoz-e problémát, hogy Loláék és volt kedvese, Baronits Gábor közös társaságba jár. Az énekesnő cáfolta, hogy ez így lenne, de azt is hozzá tette, nincs köztük harag.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik