Szórakozás

Porig alázta vendégét a TV2 műsorvezetője – kínos pillanatok

Egyre többször csipkelődik és bíráskodik élő adásban a Mokka műsorvezetője, Kárász Róbert. A műsorvezetőnek most egy zenészt sikerült vérig sértenie.


Fotó: TV2

Kárász Róbert mindig is híres volt pikírt humoráról és csipkelődő stílusáról. Ám a műsorvezető az utóbbi időben kezd túllőni a célon. Míg nemrég Lola és Barbee vámpírfilmes rajongásán köszörülte nyelvét, addig mostanra egy másik zenészt is sikerült megsértenie. Robi ezúttal Szerecsenkirályba kötött bele. Robi nem rejtette véka alá a fiatal énekes legújabb számával kapcsolatos véleményét. Míg Demcsák Zsuzsa demokratikusan csak annyit mondott a videoklip láttán, hogy annak műfaja behatárolhatatlan, addig Kárász Róbert kendőzetlenül mondta ki véleményét. Így a műsorvezető egyenesen szörnyűnek és borzasztónak nevezete a nem éppen hétköznapi produkciót. Az utóbbi időben annyira természetessé vált a műsorvezető számára mások degradálása, hogy fel sem tűnt neki a stúdióban ülő dalszerző sértettsége.

Szerecsenkirálynak ugyanis szemmel láthatóan rosszul estek Kárász Róbert szavai, ám csendben tűrte a megaláztatást. Kárász udvariatlanságára végül kolléganője hívta fel a figyelmet. A Mokka műsorvezetője csupán ennek hatására kezdte el szépíteni véleményét. Amikor már az interjúalany is nyíltan vállalta, hogy a műsorvezető szavai sértőek voltak számára, a tévés – tőle szokatlan módon – bocsánatot kért. Talán végre visszavesz az örökös csipkelődésből Kárász Róbert?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik