Szórakozás

Élő adásban szólt be vendégének a TV2 műsorvezetője

Szakmai tapasztalatról, a Megasztárból való kieséséről és Nagy Adrival való kapcsolatáról vallott Nagy Kristóf Bozont.

Mosolyogva érkezett a TV2 Mokkájának stúdiójába Nagy Kristóf Bozont, a Megasztát legutóbbi kiesője. A fiú jókedve láttán Kárász Róbert rögtön csípős megjegyzést is tett: “Úgy ülsz ott, mint akinek gratulálni kellene” – viccelődött, amit Bozont nem nagyon értett. A helyzetet Tatár Csilla mentette meg, aki kijelentette, van is miért gratulálni, hiszen az énekes hét adáson keresztül remekül teljesített.


Bozont elmondta, nehéz volt Farkas-Jenser Balázzsal a zsűri előtt állni, a fiú úgy érzi versenyzőtársát nagyon kikészítette, hogy a kiesés határára került. A Megasztár kiesője elmondta, hogy a legutóbbi adásra már megedződött, nem viselte meg annyira, hogy újra a zsűri kezére került.

Bozont arról is beszélt, hogy bár a verseny előtt is sok helyen fellépett már, a tehetségkutató annyi újat és mást adott számára, hogy rengeteget tanult belőle szakmailag és lélektanilag is. Hozzátette azonban azt is, lehetséges, azért esett ki, mert lelkileg kicsit belefáradt a versenybe.


Tatár Csilla magánéletéről is faggatta az énekest. Bozont elmondta, hogy mivel vonzalma a Mega-ház mesterséges közegében alakult ki Nagy Adrival, nehéz eldöntemi, mit is érez a csinos lány iránt. Azt azonban elárulta, nem zárkózik el a folytatás elől.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik