Szórakozás

Kárász élő adásban simogatta Tatár Csillát

Tegnap reggel Tatár Csilla és Kárász Róbert vitathatatlanul mókás perceket szereztek a Mokka nézőinek. A műsorvezető-páros nagyon elemében volt.

Kisebb kavarodást kozott a TV2 Mokkájában Tatár Csilla. A szép műsorvezető nem nézte az adásmenetet, így azt sem vette észre, hogy a tervek szerint csupán Kárász Róbertnek kellett volna az adás vendégével, Komár Lászlóval beszélgetnie.

Amikor Robi rászólt, Csilla gyorsan szeretett volna kiszaladni a képből, ám nem a kamerák mögött sikerül helyet foglalnia, így néhány másodpercig “háttérképként” láthatták őt a nézők.

Kárász persze szóvá is tette a dolgot, megjegyezte, hogy bár kolléganője sokkal jobb látvány derékon alul, mint ő, ettől függetlenül nem érti, hogy Csilla többéves rutinnal, miért nem a kamerák mögé vette az irányt. A kis antrét követően, ha már így alakult, a csinos tévés is részt vett a beszélgetésben, legalábbis helyet foglalt a Mokka díványán.


A közjáték a Komár László gyorshajtásáról való beszélgetés alaphangulatát is megadta, a műsorvezetők és a vendég végigkacarászták a beszélgetést, Csilla pedig többször is szinte röhögőgörcsöt kapott. A zenész meg is jegyezte, ez egy vicces reggeli műsor, Kárász pedig kolléganőjét simogatta és hozzátette, hogy nagyon cuki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik